Bodrum Koyları

Bodrum koyları ile en güzel Bodrum tatili keyfinizi yaşayın…
 
Bodrum ve çevresinde konaklama yapabileceğiniz birçok resort, beach club, otel ve pansiyon bulunur. İstediğiniz özelliklere sahip Bodrum’un eşsiz güzelliklerini keşfedebileceğiniz otel seçenekleri arasından ekonomik ve kaliteli olanı bulabilmeniz ise büyük bir fırsattır. Nitekim Bodrum koyları, plajları, tarihi güzellikleri ile oldukça ilgi çekici ucuz tatil yerlerinden biridir. Bodrum koyları Bodrum’u Bodrum yapan en özel niteliklerdendir. Bodrum tatili esnasında da Bodrum koyları içerisinde görmeniz gereken eşsiz güzellikler vardır. Tarihi ile iç içe olan Bodrum koyları içerisinde bu yolculuğu yapmak ise büyük bir zevk verecek kuşkusuz. Bodrum tatili sırasında Gümbet’ten Bardakçı’ya Bitez’den Gümüşlük’e kadar Bodrum koyları tertemiz sularına sizleri çağırır.

Neden Bodrum Koyları?
Bodrum Koyları
  • Bodrum koyları ile tertemiz plajlarda denize girersiniz.
  • Bodrum koyları ile bambaşka sularda yüzmenin keyfine varırsınız.
  • Bodrum tatili ile Bodrum koyları sizlere doğa ile iç içe olma fırsatını tanır.

Bodrum koyları nelerdir?
 
Bu yarımadanın etrafını çevirmiş olan Bodrum koyları insanı büyük bir huzura ve eğlenceye kavuşturuyor. Herkesin yaptığı tatilden farklı olarak bu sene Bodrum tatili sırasında Bodrum koyları ile bir keşfe çıkmak isterseniz Bodrum koyları tüm berraklığı ile sizleri çağırıyor. Bodrum koyları içerisinde oldukça ünlü olan Gümbet etrafında bulunan otel ve restoranların bulunması ile olduğu kadar aynı zamanda Bodrum koyları arasında tertemiz bir plaja sahip olmasıyla da Bodrum tatili sırasında tercih ediliyor. Bodrum koyları içerisindeki Gümbet’in başka bir tercih nedeni de tertemiz sularının ılık olmasıdır. Bodrum koyları arasında yer alan Bardakçı Koyu (Salmakis) ise kumlu plajı ve berrak suları ile tercih edilen bir diğer koydur. Bodrum koyları içerisinde yer alan Gümbet gibi Bardakçı’nın etrafında da oteller bulunuyor. Bodrum koyları içinde sahili Gümbet’e benzeyen Bitez ise Bodrum tatili esnasında daha çok su sporlarıyla ilgilenenler için ideal koylardan biridir.

Bodrum koyları içerisinde Bodrum’un 20 km dışında bulunan Yahşi Koyu ise en eski yerleşim yerlerinden biridir. Bodrum tatili sırasında görmeniz gereken Yahşi koyu temiz denizi ve kumsalı ile tercih edebileceğiniz Bodrum koyları arasındadır. Bodrum koyları içinde Bodrum’un tarihine tanık olacağınız bu yerde yöresel mimarinin en güzel örneklerini görme fırsatına sahipsiniz. Bodrum koyları içinde yine temiz plajı ve kumsalı ile dikkat çeken Karaincir koyu da en güzel plajlardan biridir. Bodrum koyları arasında bulunan bu koyun etrafında bulunan restoranlar ve tesisler de Bodrum tatili sırasında buraya ayrı bir hava verir. Balık restoranları ile ünlü olan Gümüşlük koyu ise Bodrum koyları içinde mutlaka balık yemek için uğramanız gereken yerlerden biridir. Hem deniz, güneş ve kumun tadına varacak hem de lezzetli bir balık keyfi çekeceğiniz Bodrum koyları arasında hayır diyemeyeceğiniz bu güzelliğe vakit ayırmadan Bodrum tatili keyfinizi sonlandırmayın. Bodrum koyları içinde huzurlu bir tatil keyfini verebilecek olan bu koyda Bodrum tatili keyfinizin tadına varın.

Bodrum koyları o kadar çok ki yazmakla bitmiyor. Ee Bodrum tatili esnasında zamanınızı bu güzelliklere ayırmaya karar verirseniz tatil keyfinizi mutlaka uzatmanın bir yolunu bulun ve Bodrum koyları ile bu eşsiz yolculuğa mutlaka katılın.

Bodrum koyları Bodrum tatili keyfinizi doyasıya yaşatır…