Club Blue Dreams

Club Blue Dreams Otel ile ucuz tatil...

Bodrum koyları ve plajları ile muhteşem havasında denize girerken istediğiniz tüm düşünceleri kafanızdan atıp yazı ve sıcağın tadını çıkarmaya ne dersiniz? Yeşil ve mavinin birleştiği Bodrum sokakları, denizi ve harika evleri ile bize eşsiz düşler yaşatır. Bodrum bir rüya gibi sizleri sarar ve tatil süresince istediğiniz her yere götürür. Gece hayatıyla Bodrum sizlere farklı tatlar yaşatır.
Tatil süresince konakladığınız otelin sizlere sunduğu kusursuz hizmetler tatilinizin kalitesini belirler. Bodrum otelleri arasında yer alan en ucuz otel seçenekleri arasında bulunan Club Blue Dreams Otel Bodrum, sizleri bekliyor. Erken rezervasyon ile en ucuz tatil yerleri arasında yer alan ve kusursuz hizmet anlayışı ile sizlere hizmet eden Club Blue Dreams Otel Bodrum, Bodrum otelleri arasında tercih ediliyor. Yerli ve yabancı binlerce turisti ağırlayan Bodrum otelleri ile ve harika evleri ile göz dolduruyor.
Club Blue Dreams Otel Bodrum, Zeytinli kahve koyu Bodrum da yer alıyor. Torba koyunun en güzel manzaralarından birine sahip Club Blue Dreams Otel Bodrum, harika odaları ve harika manzarası ile sizleri ağırlıyor. Herşey dahil sistemde hizmet veren Club Blue Dreams Otel Bodrum, en gözde Bodrum otelleri arasında bulunuyor.

Club Blue Dreams Otel Bodrum nerede bulunuyor?
Club Blue Dreams
  • Club Blue Dreams Otel Bodrum, Zeytinli Kahve koyu Torba’da bulunuyor.
  • Club Blue Dreams Otel Bodrum Bodrum Milas hava limanına 236 kilometer mesafede bulunuyor.
  • Club Blue Dreams Otel Bodrum terminale 8 kilometre mesefede bulunuyor.
  • Club Blue Dreams Otel Bodrum denize sıfır konumda bulunuyor.
Bodrum Club Blue Dreams Otel, yetmiş dönüm yeşil alan üzerine kurulu olup, iki adet yüzme havuzuna sahip olur. Otel Club Blue Dreams de çocuk havuzu da bulunmakta olup ,ısıtmalı kapalı havuzda yer alır. Club Blue Dreams Otel Bodrum, bünyesinde sizlere hizmet veren Jakuzisi dışında, özel plajı ile de misafirlerine hizmet verir. Yemyeşil bir alan içerisinde misafirlerine hizmet veren Club Blue Dreams Otel Bodrum, 700 metre genişliğinde ki özel plajı ile de beğeni toplar.
Club Blue Dreams Otel Bodrum, tercihlerinizi doğru yönde kullandığınızın kanıtıdır. Kaliteden ödün vermeden yeşil ve mavinin birleştiği noktada sizlere en güzel tatil imkanlarını sunar.

Club Blue Dreams Otel Bodrum da daha başka neler bulunuyor?
Club Blue Dreams Otel Bodrum, ana restorantının dışında sizlere Alakart restoranıyla da hizmet ediyor. Farklı dünya mutfaklarını tadabileceğiniz Club Blue Dreams Otel Bodrum mutfağından vazgeçemeyeceksiniz.
Cafe, havuz bar, plaj bar, snack bar gibi birçok seçeneği bulunan Club Blue Dreams Otel Bodrum da sizlerde keyifle eğlenebilirsiniz.
Club Blue Dreams Otel Bodrum’un harika kumsalında sizleri harika tatiller bekliyor.