Crystal Green Bay Resort

Crystal Green Bay Resort Otel Bodrum ile kendinizi özel kılın….
Cennet tatil yerlerinden biri olan Bodrum’da Güvercinlik mevkiinde bulunan Crystal Green Bay Resort Otel Bodrum otelleri arasındaki farkını ortaya koyuyor ve sizlere farklı bir tatil keyfi sunuyor. Çam ağaçları ile çevrili olan Crystal Green Bay Resort Otel Bodrum’da hem tertemiz havaya, hem de deniz, kum ve güneşin vazgeçilmez dansına eşlik edeceksiniz. Hem de bunu memnuniyetinizi ön planda tutan Crystal Green Bay Resort Otel Bodrum’da yaşayacaksınız. Sizi özel kılan ve kendinizi özel hissettiren Crystal Green Bay Resort Otel Bodrum’da güler yüzlü, ilgili personelleri ile sıcacık atmosferin tadına doyasıya varacaksınız. Oldukça geniş bir alan üzerine kurulu Crystal Green Bay Resort Otel Bodrum eğlence, huzur ve zevk verecek sizlere. Her türlü ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz Crystal Green Bay Resort Otel Bodrum’un dışına çıkmanıza gerek kalmaz. Kuaför, internet, çamaşır servisi, doktor ihtiyacınızı Crystal Green Bay Resort Otel Bodrum’da bulabilirsiniz.
Crystal Green Bay Resort

Neden Crystal Green Bay Resort Otel?
  • Crystal Green Bay Resort Otel herşey dahil konsepti ile ekonomik tatil sağlar.
  • Crystal Green Bay Resort Otel eğlenceli aktiviteler sunar.
  • Crystal Green Bay Resort Otel isteklerinizi karşılar niteliktedir.


Crystal Green Bay Resort Otel Bodrum ile konforu yakalayın…

Crystal Green Bay Resort Otel Bodrum’un odaları başta olmak üzere en büyük konforu yaşarsınız. Deniz ve bahçe manzaralı odaları bulunan Crystal Green Bay Resort Otel Bodrum’da standart, suit ve aile odaları bulunuyor. Odalarının her birinde klima, minibar, telefon, televizyon, duşakabin ve fön bulunan Crystal Green Bay Resort Otel Bodrum’da dahasi ihtiyaç duyabileceğiniz en küçük ayrıntılarda özenle düşünülmüştür. Bodrum otelleri arasında kendinizi evinizden de rahat hissedeceğiniz Crystal Green Bay Resort Otel Bodrum’da otelin farklı mimarisi, şık dizaynı ile de konforun en güzelini bulacağınızdan eminiz.

Crystal Green Bay Resort Otel Bodrum’da herşey dahil konsepti…

Crystal Green Bay Resort Otel Bodrum herşey dahil konsepti ile hizmet veriyor. Sabah 07:00’den gece 00:30’a kadar yiyebilecek bir şeyler bulabileceğiniz Crystal Green Bay Resort Otel Bodrum daha önce yaşanılan bu sıkıntılara son veriyor. Konuklarının memnuniyetini sağlamayı amaç edinen ve bunu güzel bir şekilde başaran Crystal Green Bay Resort Otel Bodrum yiyecek ve yerli alkollü alkolsüz içecekleri herşey dahil konsepti ile ücretsiz olarak sunuyor. Türk ve Dünya mutfağının en seçkin yemeklerini hazırlayan Crystal Green Bay Resort Otel Bodrum aşçıları da hem damak zevkinize hitap ediyor hem de sunumu ile gözlerinize. Rezervasyon yaptırarak konaklama süresince bir kez ücretsiz olarak yararlanabileceğiniz A’la carte restaurantında ise Crystal Green Bay Resort Otel Bodrum en özel yemekleri yine sizlerin damak tadına sunuyor.

Crystal Green Bay Resort Otel Bodrum ile Spa mucizesine bırakın kendinizi.

Crystal Green Bay Resort Otel Bodrum oldukça iddialı olduğu Spa Sağlık ve güzellik merkezinde de yine konukları için tatillerini farklı kıldığı gibi özel kılıyor. Crystal Green Bay Resort Otel Bodrum’un Spa Sağlık ve güzellik merkezinde birbirinden farklı masaj teknikleri uygulanıyor. Bunun yanı sıra Crystal Green Bay Resort Otel Bodrum’da çeşitli birçok cilt ve vücut bakımı yapılıyor. Kendinizi şımartabileceğiniz Crystal Green Bay Resort Otel Bodrum’un Spa sağlık ve güzellik merkezinde uygulanan masajlardan mutlaka bir kere yaptırmanızı öneririz. Muhteşem bir his veren Crystal Green Bay Resort Otel Bodrum’un masajından sonra kendinizi yenilenmiş enerjik ve dinamik bulacaksınız.

Crystal Green Bay Resort Otel Bodrum’da yararlanabileceğiniz aktiviteler…

Crystal Green Bay Resort Otel Bodrum’da tatilinizin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Rüyalarınızı gerçeğe dönüştüren Crystal Green Bay Resort Otel Bodrum’da konuklar için hazırlanan aktiviteler ise en eğlenceli zamanlarınız olacak. Basketbol, voleybol, masa tenisi, mini golf, dart, mini futbol, aerobik ve fitness salonu bulunan Crystal Green Bay Resort Otel Bodrum’da sıkılmak imkansız. Hatta bunların yanında Crystal Green Bay Resort Otel Bodrum’un langırt, bilardo, su kayağı, jet ski, banana, parasailing, ringo, kano, surf ve catamaran spor aktiviteleri de eğlenceli olduğu kadar heyecan vericidir. Crystal Green Bay Resort Otel Bodrum’un aquaparkı, açık yüzme havuzları ve özel kumlu plajı da eğlencenizi katlayacak diğer aktiviteleridir.


Eğlence, huzur kısacası güzel bir tatil Crystal Green Bay Resort Otel Bodrum’da sizleri bekliyor…