Tatil Köyleri

Tatil Köyleri
Tatil köyü tabiri turistik yerlerde sıkça kullanılan holiday club tanımının Türkçe anlamıdır. Bu nedenle yazımızda holiday club demek yerine tatil köyü tanımını kullanacağız. Ancak sizlere, her tatil köyü dediğimizde holiday club dan bahsettiğimizi bilin. Yine de aralarda tatil köyü dedikten sonra holiday club olarak hatırlatma geçeceğiz. Ucuz tatil yapmak için en uygun yerlerin tatil köyü işletmeleri olduğunu düşünüyorsanız, tatil köyü olarak doğru düşünüyorsunuz! Çünkü, gerek fiyat gerekse rahatlık açısından tatil köyü işletmeleri tatil için en ideal yerlerden biridir. Tatil köyü, işletme prensibi olarak tatil köyü işletmeleri şehir merkezlerinde, metropol yerleşim yerlerinde bulunmazlar. Bu nedenle, tatil köyü (holiday club) işletmeleri küçük beldelerdedirler.

Tatil köyü işletmeleri neden şehir merkezlerinde yoklar?

Tatil köyü amacı şehrin yorucu gürültüsünden kurtulmaktır. Bu anlamda tatil köyü yani holiday club şehirlerde bulunmazlar. Doğa ile iç içe olabileceğiniz yerlerde kurulan tatil köyü yani holiday club işletmeleri, tatilin keyfini çıkarmanız için en uygun şekilde inşa edilirler. Resort hotel olarak geçen tatil köyü yani holiday club işletmeleri denize yakın değildirler. Ancak tatil köyü bünyelerinde havuz vardır. Tatil köyü yani holiday club işletmelerindeki çocuk havuzları, tatil köyü yetişkin havuzları tatilinizde hoşça vakit geçirmek için kullanabileceğiniz nitelikte, özellikte havuzlardır. Bu anlamda, tatil köyü yani holiday club da tatil yaparken rahat etmeniz ön planda tutulmaktadır.

Tatil köyü yani holiday club tatili

Ailece tatil yapanların tercih ettiği tatil köyü yani holiday club tatili, büyük alana kurulu işletmelerdir. Bu anlamda, tatil köyü yani holiday club tatili yaparken alışveriş merkezinden tutun da tatil köyü bar ve tatil köyü disko, tatil köyü havuz, tatil köyü restoran, tatil köyü tenis ve tatil köyü basketbol gibi özelliklere sahiptir. Bu nedenle tatil köyü yani holiday club tatili kalabalık aileler için olduğu kadar tek başına tatil yapmak isteyenler için de ideal bir tercihtir.

Tatil köyü yani holiday club konum bilgileri

Tatil yapmak için beş yıldızlı bir tatil köyü tercih ettiyseniz, bu beş yıldızlı tatil köyü neden şehir merkezinde değil diye düşünmeye başladınız demektir. Konsept olarak tatil köyü yani holiday club işletmeleri şehir merkezlerinde asla bulunmuyorlar. Amaç olarak hem doğa ile iç içe hem de konforlu bir tatil paketi sunan tatil köyü yani holiday club işletmeleri, sizleri doğal bir ortamda en kusursuz tatil için ağırlıyor. Bu nedenle, büyük oteller gibi şehir merkezlerinde olmalarını beklememelisiniz.  Tatilinizi tatil köyü yani holiday club de yapacaksınız, dinleneceğiniz ve keyifli vakitler geçireceğiniz bir tatil için hazırlanın!

Türkiye’de tatil köyü olan yerler;

Marmaris tatil köyü, Bodrum tatil köyü, Çeşme tatil köyü, Antalya tatil köyü en bilinen tatil köyü bulunan yerlerdir. Tatilinizi tatil köyü işletmelerinde yapın! Mutlu tatil için tatil köyü tercih edin!