Mio Bianco Resort

Mio Bianco Resort
Mio Bianco Resort, Bodrum'da bulunan, özellikleri ve içerisinde bulunan hizmetleri ile tercih edenleri tarafından memnuniyetle karşılanan, Bodrum'un en önemli otellerinden bir tanesidir. Okumuş olduğunuz bu yazımızda, Bodrum tatili yapmayı düşünen kişilere, Mio Bianco Resort Otel Bodrum tesislerinin tanıtımını yapacağız ve Bodrum otelleri içerisinde önemli bir yere sahip olan Mio Bianco Resort Otel Bodrum hakkında çeşitli bilgiler vereceğiz.

Mio Bianco Resort Otel Bodrum ve Konumu

Mio Bianco Resort Otel Bodrum, Bodrum'a bağlı Turgutreis tatil beldesinde yer almaktadır. Turgutreis Terminali'ne sadece 8 kilometre mesafede olan Mio Bianco Resort Otel Bodrum, Milas Hava Alanı'na da 50 kilometre mesafededir. Yani Mio Bianco Resort Otel Bodrum, ulaşımı açısından, oldukça iyi bir konumda yer almaktadır. Mio Bianco Resort Otel Bodrum içerisinde ucuz tatilini geçirmek isteyecek olan kişiler, gerek terminalden gerekse hava alanından Mio Bianco Resort Otel Bodrum tesislerine kolayca ulaşabilirler ve Bodrum tatilini en iyi şartlarda geçirebilirler.
Mio Bianco Resort Otel Bodrum Özellikleri

Bodrum otelleri arasındaki Mio Bianco Resort Otel Bodrum, 2010 yılında faaliyete geçmiş ve hizmet vermeye başlamıştır. Bu sebeple, yeni bir otelin tüm olanaklarından Mio Bianco Resort Otel Bodrum tesislerinde faydalanabilirsiniz. Mio Bianco Resort Otel Bodrum odalarının tamamı, yenidir. Mio Bianco Resort Otel Bodrum içerisinde bulunan tüm eşyalar vb. ürünler, yepyenidir. Bu sayede hem keyifli bir tatil hem de temiz bir tatil geçirmiş olacaksınız Mio Bianco Resort Otel Bodrum tesislerinde.
Mio Bianco Resort Otel Bodrum bünyesinde, toplam 133 oda yer almaktadır. Yine Mio Bianco Resort Otel Bodrum içerisinde, sağlık birimleri, açık ve kapalı yüzme havuzu, jimnastik odaları, lüks restorantlar ve toplantı salonları yer almaktadır. Mio Bianco Resort Otel Bodrum eğlence ve dinlence çok amaçlı bir oteldir. Sadece aile tatilleri için değil, iş arkadaşları ile yapılacak olan tatiller için de uygun bir mekandır Mio Bianco Resort Otel Bodrum.


Mio Bianco Resort Otel Bodrum Odaları


Mio Bianco Resort Otel Bodrum odalarının tamamı, müşteri memnuniyeti esas alınarak düzenlenmiş ve hizmete geçirilmiştir. Mio Bianco Resort Otel Bodrum tesislerinin, henüz yeni yapılmış olması dolayısıyla, Mio Bianco Resort Otel Bodrum odalarında bulunan ve kullanımınıza sunulan eşyaların tamamı yenidir.


Mio Bianco Resort Otel Bodrum odalarının zeminleri, parke ile kaplıdır. Mio Bianco Resort Otel Bodrum odalarının tamamında klima mevcuttur. Kızgın yaz sıcaklarının etkisinden, bu klima sayesinde kolayca kurtulabilirsiniz. Yine Mio Bianco Resort Otel Bodrum, her odasında televizyon bulunan bir oteldir. Bodrum otelleri içerisindeki Mio Bianco Resort Otel Bodrum odalarında bulunan televizyonlarda, uydu kanalları çekmektedir. Mio Bianco Resort Otel Bodrum tesislerinde hem tatilinizi yapacaksınız hem de televizyon sayesinde, gündemi ve son gelişmeleri takip edebileceksiniz.
Mio Bianco Resort Otel Bodrum bünyesinde yer alan dalış kulübü ile, Bodrum dalış hizmetinden faydalanabilirsiniz. Mio Bianco Resort Otel Bodrum içerisinde yer alan bu hizmet, sizlere çok uygun bir fiyat karşılığında sunulacaktır.


Mio Bianco Resort Otel Bodrum tesislerinde, çocuklarınız için de en iyi şartlar düzenlenmiştir. "Bodrum Mio Bianco Resort Otel", içerisinde bulunan çocuklara özel park ve odalarla, onların da en güvenli şekilde ucuz tatil yapmalarına olanak sağlayacaktır. Sizin de gözünüz arkada kalmayacak, Mio Bianco Resort Otel Bodrum dahilinde harika bir tatil geçireceksiniz.


Mio Bianco Resort, Turgutreis içerisinde parlayan bir yıldız gibidir; siz de "Bodrum tatili" için Turgutreis'i düşünüyorsanız, Mio Bianco Resort Otel Bodrum tesislerinde ucuz tatil yapmayı hak ediyorsunuz demektir. "En ucuz tatil" ve ömür boyu unutamayacağınız günler için Mio Bianco Resort Otel Bodrum!