Bodrum Plajları

Yemyeşil dağ manzarasının arasından sizleri selamlar Bodrum denizi ve o deniz ile dağların arasına sıkışmış olan Bodrum plajları. Harika resimler veren Bodrum koyları. Bodrum koyları olmadan ne Bodrum olur ne de Bodrum plajları. Sizleri selamlar en güzel tatilinize çıkmadan önce Bodrum plajları. Alışkanlık olacaktır sizde artık Bodrum koyları ve Bodrum plajları. Hangisine gitsem diye şaşıracağınız durumlar mutlaka olacaktır ama en iyisi sizler öyle bir plan yapın ki hem tüm Bodrum plajları arasında hepsini görme şansınız olsun hem de sizler birçok yeri gezmiş olursunuz. Gümbet’te bulunan Bodrum koyları ile başlayabilirsiniz. Bodrum’a sadece 3 km mesafede olan yarımadanın en ünlü koylarından bir tanesi. Sahildeki otellerin ve restoranların ortak olarak kullandığı plaj temiz ve ılık bir suya sahip.  
Bodrum plajları içinde Akyarlar da sizler için uygun olabilir. Kos adasına feribot seferleri bulabilirsiniz. Bodrum plajları Gümüşlük ile devam eder ve burada balık restoranlar ve cafeler görmeniz mümkündür. Bodrum koyları içerisinde Kadıkalesi  tarihi evleriyle ünlüdür ve tatil köylerinin bulunduğu bir alandır. Bodrum plajları arasında keyifli tatil yağabileceğiniz alanlardan biridir. Yalıkavak en güzel yerlerinden biridir burada da Bodrum plajları ile denize girmek mümkündür. Bodrum otel seçeneklerinden sizin için en uygun olanı seçerek hem otelin aktivitelerinden yararlanıp hem de Bodrum plajları ile farklı bir tatil keyfi yaşayabilirsiniz.
Sessiz ve sakin olan Yalıkavak pazaryeri ile de ünlüdür. Bodrum koyları ve Bodrum plajları ile devam etmemiz gerekirse Karaincir gelir hemen ardından. Bağla’nın batısında yer alan yer temiz denizi ve kumsalıyla sizleri büyüler. Ayrıca yemek için birçok mekan bulunmaktadır. Salmakis plajı ise bir diğer Bodrum plajları arasında sıraya girmektedir. Bardakçı Koyu da denmektedir. Denizi de Kumludur. Bitez su sporları için uygun bir yer olup spor sevenler tarafından daha çok tercih edilir. Bodrum plajları ile  hayallerinizi süsleyen tatiller geçirirsiniz. Gündoğan temiz Bodrum denizlerinden birine sahiptir tercih edebilirsiniz. Bodrum plajları Gölköy Türkbükü ile devam eder eskiden iki ayrı köyken bugün birleşmiş durumda olan Gölköy ve Türkbükü sahil boyunca pek çok bar yer almaktadır. Yemek yiyebilmeniz için restoran ve klüp yer alıyor. Gün batımı ve dolunay manzarası da görülmesi gerekli güzelliklerdendir.