Beach Club Doğanay

Özel Bir Tatil İçin Güzel Bir Otel: Alanya Beach Club Doğanay!

Beach Club Doğanay
Beach Club Doğanay, Alanya otelleri içerisinde yer alan, "Alanya'da tatil" deyince akla ilk gelen otellerden bir tanesidir. Alanya Beach Club Doğanay tesislerini özel kılan pek çok özelliği bulunuyor. Bu özelliklerin başında, oteldeki personelin büyük bir kısmının eğitimli olması ve tesisteki hizmetlerin müşteri odaklı sağlanmasını gösterebiliriz. Siz de elit bir otelde tatil yapmayı planlıyorsanız, bu tatil döneminde Alanya'da konaklamayı düşünüyorsanız, Alanya Beach Club Doğanay tesislerini mutlaka göz önünde bulundurmalısınız. Bu otelde tatilini geçiren kişiler, büyük bir memnuniyet duydular, ne kadar doğru bir karar verdiklerini çok kısa bir süre içerisinde anladılar. Bu kişilerden birisi de neden siz olmayasınız?


Alanya Otellerinde Tatil

Alanya plajları, güzellikleri ile Antalya'nın en fazla ilgi gören tatil merkezidir. Antalya'nın da turizm açısından Türkiye'nin en önemli ili olduğu düşünülürse, bu ilçemizin ne kadar değerli olduğunu kolayca anlayabiliriz. Alanya'ya ilgi gerçekten de yoğundur. Yaz tatili döneminde, Facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinde, Alanya'da tatil yapan birçok arkadaşınızın fotoğrafını görebilirsiniz. Bu örnek, her ne kadar küçük bir örnek gibi görünse de Alanya otelleri ve genel anlamda Alanya açısından önemli bir örnektir.
Şimdi, Alanya Beach Club Doğanay tesislerinin Alanya için öneminden söz edeceğiz. Ayrıca bu tesisin konumundan, ulaşım olanaklarından, özelliklerinden ve odalarından söz edeceğimizi belirtelim.

Alanya Beach Club Doğanay Konum ve Ulaşım Özellikleri

Alanya otelleri içerisinde özel bir yeri olan Alanya Beach Club Doğanay tesisleri, Alanya'nın Konaklı semtinde bulunuyor. Denize sadece 100 metre uzaklıkta bulunan Alanya Beach Club Doğanay tesisleri, deniz turizminden hoşlanan kişiler açısından oldukça ideal bir oteldir.
  • Alanya Beach Club Doğanay farkını hissetmek üzere sizleri de Alanya'ya, Antalya'nın kalbine davet ediyoruz!
  • Antalya otellerinde tatil yapmanın ayrıcalıklarından yararlanmak isteyenler için Alanya Beach Club Doğanay, uygun bir otel!
  • Haydi Alanya'ya, Alanya Beach Club Doğanay tesislerinde unutulmaz bir tatil yapmaya!
  • Akdeniz otelleri, kalitesi ve özel hizmetleri ile göz dolduruyor, tatilciler üzerinde adeta bağımlılık yaratıyor!
Antalya Hava Alanı'nın Alanya Beach Club Doğanay tesislerine olan mesafesi, 125 km kadardır. Yurt dışından ve uzak şehirlerden gelecek olan kişiler, hava yolunu kullanabilir. Özel aracı olmayan ve kara yolu ile gelecek olanlar ise 7 km uzaklıkta bulunan Alanya Otobüs Terminali üzerinden kısa bir süre içerisinde Alanya Beach Club Doğanay tesislerine ulaşım sağlayabilirler.

Beach Club Doğanay Tesisleri ve Odaları

Mini bir aquapark olan Alanya Beach Club Doğanay tesislerinde birçok kaydırak bulunuyor. Kaydıraklı oteller arayışında olan kişiler, Alanya Beach Club Doğanay tesislerine gelebilirler. Açık ve kapalı havuzlarının yanı sıra çocuklara özel yüzme havuzunun da bulunduğu Alanya Beach Club Doğanay tesislerinde sauna, Türk hamamı, fitness salonu, spor alanları ve daha birçok hizmet bulunuyor.

Yaklaşık 1000 kişinin aynı anda konaklama yapabileceği Alanya Beach Club Doğanay tesislerinde, 375 kadar oda bulunuyor. 2,3 ve 4 kişilik odaların tamamı deniz manzaralıdır. İçerisinde klima, mini bar, televizyon, telefon gibi ihtiyaçlarınız bulunur.
Doğanay Beach Club, Alanya otelleri tatili için son derece ideal olan, dört dörtlük bir tesistir. Siz de Alanya Beach Club Doğanay farkını yaşamak üzere bir an önce Beach Club Doğanay erken rezervasyonu yaptırın!

Alanya Beach Club Doğanay tesislerinde tatil yaparak gerçek bir tatilin nasıl yapılması gerektiğini pratikte de öğrenmeniz mümkün!