Paloma Pasha Resort

Paloma Pasha Resort Özdere 2012 Yaz Tatili
Paloma Pasha Resort

Paloma Pasha Resort Özdere tatiliniz için sizlere otelle ilgili tüm bilgileri aktarmak istiyoruz. Tabi bunun öncesinde Özdere ile ilgili detayları da aktarmak gerek.. En ucuz tatili yapmak için Paloma Pasha Resort Özdere fırsatlarını kaçırmamak gerekiyor. Otel gerek odaları ile olsun gerekse konumu ve hizmet kalitesi ile olsun yaz tatilini en iyi, en ekonomik olacak şekilde yaşayabileceğiniz bir yer. Burada tatil yaparken zamanın nasıl geçtiğini hatırlamayacaksınız.. İzmir otelleri arasından Turizm Bakanlığına bağlı Paloma Pasha Resort Özdere sizin için seçtiğimiz en kaliteli işletmedir. İşte size Ege’de Ucuz oteller içerisinden en kalitelisinde mükemmel bir tatil için detaylar..


Paloma Pasha Resort Özdere Özellikleri Nelerdir?

Toplam iki tane açık havuzu bulunan işletme, kaydıraklı havuzu ile de eğlenceli bir tatile merhaba dememize yardımcı oluyor. Ailelerin çocuklarını da yanlarına alarak keyifle bir tatil yapması için harika özelliklere sahip olan otel, havuz sevenler için ısıtmalı havuza da sahiptir.
Paloma Pasha Resort toplam 192 odası ile 119 aile tipi oda ile ailelere hizmet vermektedir. 16 junior oda ile tek başına lüks bir tatil yapmak isteyen tatilcilere hitap eden işletme engellileri de düşünüyor. Paloma Pasha Resort Özdere herkese hitap eden odaları ile yazı en iyi şekilde geçirmeniz için uygun özelliklere sahiptir. Bizden tam not alan odaları, deniz ve bahçe manzarası alternatifleriyle zengin bir tatil imkanını Paloma Pasha Resort Özdere de bulabilirsiniz. Aile ile birlikte güzel bir yaz için önerimiz: Paloma Pasha Resort Özdere işletmesidir. Ve işte size tesisin oda özellikleri, oda detayları..

Paloma Pasha Resort Özdere Odaları Özellikleri


  • Direkt telefon, merkezi kontrollü klima sistemi
  • Televizyon ve uydu sistemi
  • Mini bar
  • Sigara içilmeyen odalar
  • Engelli odaları
  • Kasa hizmeti


Gibi detaylarla Paloma Pasha Resort Özdere odaları herkese hitap etmektedir. Toplamda 391 odası olan işletme deniz manzaralı süperior standart odaları ile tatile keyifli bir başlangıcı mümkün kılıyor. Tüm odaların kalitesi herkesin memnun kalacağı şekildedir. Yani, Paloma Pasha Resort Özdere odaları size tatili doya doya yaşama şansı verecektir. Siz de keyifli bir tatil programı için Özdere’de olmak, Ege’de tatil yapmak istiyorsanız Paloma Pasha Resort tatil köyünü değerlendirmelisiniz..
Erken rezervasyon yaptırmak için otel kampanyalarının şimdi çok uygun olduğunu bilmenizi istiyoruz. Eğer Ege’de tatil yapmak ve yazı burada geçirmek için ekonomik fırsatlar arıyorsanız Paloma Pasha Resort Özdere erken rezervasyon avantajları ile tatilinizi satın alabilirsiniz. Hem aileler için hem tek başına tatil yapacak olanlar için, kısacası hem gençlere hem emeklilere hitap eden bu tatil köyünden size uygun bir oda seçerek tatilinizi planlayabilirsiniz. Bize soracak olursanız Paloma Pasha Resort Özdere odaları dolmadan, acele ederek 2012 yazı için yerinizi kapmalısınız! Erken rezervasyon yaptırırken de iptal sigortası yaptırmayı unutmamalısınız. Bu şekilde güvenli erken rezervasyon işlemi yapabilir, tatilde keyfinize keyif katabilirsiniz!
Paloma Pasha Resort Özdere için mükemmel fırsatları yakalamanın şimdi tam zamanı.. Yaz gelmeden yaz tatili planı yapmayı sevenlerdenseniz, Paloma Pasha Resort Özdere özelliklerine göz atmanızı ve tatili burada yapmak için harekeye geçmenizi öneriyoruz.