Family Belvedere Hotel


Bodrum Yalıkavak’ta yüksek bir tepede kurulu olan Family Belvedere Hotel, üç koya hakim müthiş bir günbatımı manzarasına ve yazın yakıcı sıcağını meltem havasında yaşatan mükemmel bir konuma sahiptir. Yalıkavak’ın en güzel konumunda bulunan Bodrum Family Belvedere Hotel ile gerçek ekonomik tatil yolculuğuna ne dersiniz?

Her türlü ihtiyacınızın düşünüldüğü konforu bulacağınız Bodrum otelleri arasında olan Family Belvedere Hotel’de hayalinizdeki ekonomik tatil uzakta değil. Standart ve aile odaları olmakla birlikte villaları da bulunan yeşil ile mavinin kucaklaştığı bu eşsiz güzellikteki Family Belvedere Hotel’de denizin, kumun, güneşin ve manzaranın tadını bol bol çıkaracaksınız.


Ekonomik tatil fırsatının böylesine güzel bir otel olan Bodrum Family Belvedere Hotel’de geçirebileceğinizi düşünmek ne kadar imkansız gelse de misafirlerine bütün fırsat kapılarını aralayan Family Belvedere Hotel’de eşsiz bir ekonomik tatil geçireceğinizden şüpheniz olmasın.

Gün içerisinde havuz oyunları, masa tenisi ve dart turnuvaları yapılan Bodrum Family Belvedere Hotel’de geceleri ise havuz çevresinde müzikle eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz. Yemeklerin lezzetinden sunumuna, servisten personele kadar en ince ayrıntıları ile konuklarını yüzde yüz memnuniyetle ağırlayan Bodrum Family Belvedere Hotel’de çocuklar için özel çocuk bahçesi ve çocuk parkı bulunuyor. Tatilinizin dört dörtlük olması için var gücü ile hizmet sunan Family Belvedere Hotel ile ayrıcalıklı bir tatil yaşarsınız.

Doğanın kucağına kendinizi bırakacağınız Bodrum Family Belvedere Hotel ile hayallerinizdeki tatil gerçeğe dönüşüyor. Günbatımını Bodrum’un en güzel yerinden seyretme imkanı bulacağınız Family Belvedere Hotel’in her bir köşesinde farkı ve kaliteli tadı alırsınız. Hem sevdiklerinize hem de sizlere unutulmaz ekonomik tatil fırsatı veren Bodrum Family Belvedere Hotel’de harika bir tatile hazırlanın. Sakin ve de renkli bir ekonomik tatil geçirmek isteyenler için mükemmel bir seçenek olan Family Belvedere Hotel’de kendinizi kesinlikle özel hissedeceksiniz.